Onze unieke aanpak

Natuurlijk Zakelijk werkt op het snijvlak van:

Mens & Organisatie
Wetenschap & Analyse
Natuur & Paard

 

U en uw vraagstuk staan bij ons centraal!
Wat maakt ons uniek?

  • François Janssen en partners. Gedegen opgeleid als coach en ruime ervaring in het bedrijfsleven. De menselijke én de zakelijke kant komen bij Natuurlijk Zakelijk samen. Wij begrijpen uw speelveld.
  • Wetenschap en analyse. Natuurlijk Zakelijk werkt met onderscheidende analytische tools en wetenschappelijk onderbouwde instrumenten als ODC en GRIP. Deze tools kunnen ingezet worden in individuele- en teamtrajecten. Wij kunnen als preferred partner deze tools ook corporate implementeren in uw organisatie.
  • Natuur en paard. De natuur wordt ingezet als leermeester, als metafoor en als out of the box locatie. In individuele- en in teamtrajecten kunnen paarden ingezet worden in coachsessies. Vanzelfsprekend ook coaching op basis van gesprekken. En indien gewenst in de natuur.
  • Vernieuwing. Natuurlijk Zakelijk heeft tevens de beschikking over aanvullende vernieuwende methodieken. Waardoor u op andere wijze uw vraagstuk kunt onderzoeken.
  • Locatie(s). Natuurlijk Zakelijk heeft de beschikking over een aantal prachtige locaties in de natuur. Andere locatie(s) voor coaching of training zijn in overleg mogelijk