François Janssen

François Janssen, oprichter van Natuurlijk Zakelijk. Een vernieuwende verbinder met hart voor mens, natuur en bedrijfsleven. Waarnemend met een open mind en altijd op zoek naar nieuwe wegen. Een natural die als Bedrijfskundige is opgeleid in Delft en vervolgens een succesvolle carrière heeft opgebouwd in de medische industrie. Gedurende 25 jaar allerlei rollen vervuld: Accountmanager, Productmanager, Salesmanager, Projectmanager en Business Coach. Zijn rol als coach is hem op het lijf geschreven.

Vanaf zijn jeugd is François al geïnteresseerd in het gedrag van mens en dier. Paarden hebben altijd een grote rol gespeeld in zijn leven. Zowel het rijden, fokken als het trainen. Zijn grote droom is de twee voor hem zo bekende werelden bij elkaar te brengen: het analytische resultaatgerichte bedrijfsleven en zijn passie, de natuur.

Het motto “Kies een goeie studie en ga vervolgens bij een groot bedrijf werken”, heeft hem gebracht waar hij nu staat. Hiermee heeft hij de keuze-vrijheid kunnen creëren om op zijn vijftigste zijn talent, persoonlijkheid en ervaring op een andere manier in te gaan zetten. Na veel werk-en levenservaring, boeken, cursussen, workshops, accreditaties én diverse coachopleidingen, is zijn droom uitgekomen. Het duurzaam ontwikkelen van mens, team en organisatie op het snijvlak van natuur, wetenschap en analyse.