Partners

Natuurlijk Zakelijk werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners wanneer het gaat om team-en organisatievraagstukken. Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op u en uw vraagstuk.

Coby: Coach, paardencoach, opleider, opsteller organisatie- en familieopstellingen. Partner op het gebied van systemische opstellingen met behulp van paarden. Na een carrière van 29 jaar bij een grote verzekeraar heeft Coby zich gespecialiseerd in het begeleiden van mens en team met behulp van de paarden. Zij doet dit op systemische wijze aan de hand van familie- en organisatieopstellingen.

Paul: Coach, organisatieontwikkelaar en ondernemer binnen de gezondheidszorg. Onderzoekt en vindt mogelijkheden. Partner op het gebied van vraagstukken van teams en hoger management. Paul heeft zijn sporen verdiend in de medische industrie. Hij heeft een diversiteit aan coachopleidingen afgerond. Tevens systemisch coach met inzet van paarden.

Elze: Psycholoog
Partner op het gebied van corporate benadering mbv GRIP. Elze kan praktijk en wetenschap bij elkaar brengen en een waardevolle rol vervullen bij de corporate benadering van stressmanagement en performance management. Voor energie en bevlogenheid.

ODIN
Natuurlijk Zakelijk is preferred partner van ODIN op het gebied van het Odin Development Compass (ODC)
Willem de Jager: Psycholoog
Willem is oprichter van ODIN en combineert wetenschap en praktijk.

GRIP
Natuurlijk Zakelijk is preferred partner van GRIP online meet en -ontwikkeltool.
Wilmar Schaufeli: Psycholoog, professor
Wilmar is oprichter van GRIP en combineert wetenschap en praktijk.

Natuurlijk Zakelijk heeft hiernaast nog meer partners om u en uw organisatie in beweging te brengen aan de hand van vernieuwende methodieken.


Lees meer